tel. +372 55 656 589

Privaatsuspoliitika

8.1 Müüja kasutab kliendi poolt esitatud isikuandmeid ja andmeid sooritatud ostude kohta kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega ulatuses, mis on vajalik kliendi poolt e-poes esitatud tellimuse täitmiseks.

8.2 Müüja ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a posti- või kullerteenust pakkuvale ettevõtjale ulatuses, mis on vajalik kauba kliendile kättetoimetamiseks.

8.3 Isikuandmeteks on andmed, mida klient esitab tellimuse vormistamisel: ees- ja perekonnanimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress. Seda infot käsitletakse konfidentsiaalsena ja töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.

8.4 Müüjal puudub internetipanga vahendusel kauba eest tasumisel juurdepääs kliendi pangaandmetele.

8.5 Müüja töötleb kliendi isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

8.5.1 e-poes esitatud tellimuse täitmine;

8.5.2 e-poe kliendisuhete haldamine ja kliendiga suhtlemine;

8.5.3 kliendi päringutele vastamine;

8.5.4 õigustatud huvi;

8.5.5 tarbijaharjumuste uurimine;

8.5.6 müügistatistika koostamine;

8.5.7 e-poe teenuste haldamine ja arendamine.

8.6 E-pood saadab kliendile uudiskirju ning pakkumisi kliendi e-posti aadressile ainult juhul, kui klient on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.

8.7 Müüja rakendab kõiki meetmeid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

8.8 Kliendil on igal ajal õigus saada müüjalt enda kohta käivaid isikuandmeid, nõuda kliendi isikuandmete parandamist ja ülekandmist ning isikuandmete töötlemise lõpetamist. Taotlused palume esitada elektrooniliselt e-posti teel info@no8brand.com. Eesmärgiga tagada isikuandmete töötlemise turvalisus, peab kliendi taotlus olema digitaalselt allkirjastatud. Müüjal on õigus jätta kliendi taotlus rahuldamata, kui kliendi isikusamasust ei ole võimalik tuvastada või isikuandmete edastamine ei ole turvaline.

8.9 Müüjal on õigus e-poes registreeritud isikuandmetele teostada profiilianalüüsi, et paremini mõista klientide ootusi ja sellest tulenevalt pakkuda paremaid kaupu ja teenuseid võimaldades otseturunduse täpsemat suunamist.

8.10 E-poes on isikuandmete vastutavaks töötlejaks CREALIA OÜ. CREALIA OÜ-l on õigus edastada isikuandmeid e-poe koostööpartneritest volitatud töötlejatele eesmärgiga pakkuda klientidele parimat teenust. Volitatud töötlejatel on õigus isikuandmeid töödelda ainult müüjalt saadud juhiste järgi ning volitatud töötlejatega on sõlmitud lepingud isikuandmete konfidentsiaalsena hoidmise kohta.

8.11 Juhul, kui klient leiab, et e-poe teenuse raames rikutakse isikuandmete töötlemisel kliendi õiguseid, on kliendil õigus pöörduda otse müüja poole e-posti teel info@no8brand.com, Andmekaitse Inspektsiooni ja kohtu poole.

8.12 Küpsiste kasutamine

8.12.1 E-pood kasutab küpsiseid. Küpsised on tekstifailid, mis laetakse veebilehe või ettevõtja elektroonilise lahenduse kaudu kasutaja seadmesse (arvutisse, mobiili). Küpsised võimaldavad kasutaja edaspidi veebilehele sisenedes ära tunda, teha kindlaks tema huvid ja eelistused, analüüsides tema valikuid ja pakkuda talle selle alusel paremaid kasutustingimusi, edastada veebilehe kaudu pakkumisi ja reklaame.

8.12.2 Küpsised ei ohusta veebilehe seadet.

8.12.3 E-poes kasutatakse järgmisi küpsiseid:

1. seansiküpsised, mille eesmärk on võimaldada e-poe kasutamist;

2. püsiküpsised, mille eesmärk on pidada meeles kliendi valikuid e-poes;

3. kolmanda osapoole analüüsiküpsised, mille eesmärk on turundussuhtluse optimeerimine.

8.12.4 Klient võib oma seadmetesse salvestatud küpsised kustutada ja/või blokeerida, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi e-pood plaanipäraselt töötada ja/või osad funktsionaalsused ei pruugi olla kliendile kättesaadavad.

8.12.5 Lisaks analüüsiküpsiste kasutamisele kasutab e-pood piksleid (pixel tags, web-beacons), mille abil jälgitakse e-poe www.no8brand.com kasutust. Seda tehes ei töödelda isiku tuvastamist võimaldavaid andmeid.

Otsi no8brand.com

Sisene

Konto loomine

Teie isikuandmeid kasutatakse parima kogemuse saavutamiseks kogu sellel veebisaidil, teie kontole juurdepääsu haldamiseks ja muudel isikuandmete töötlemise tingimustes kirjaldatud eesmärkidel. Isikuandmete töötlemise tingimused: privaatsuspoliitika.

Salasõna taastamine

Unustasite salasõna? Sisestage oma kasutajanimi või e-posti aadress. Uue salasõna loomiseks saate lingi e-posti teel.

SHOPPING BAG (0)